ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

Το Ταξίδι του Ασθενούς με Άσθμα.

Με το "Ταξίδι του Ασθενούς με Άσθμα," επιδιώξαμε να δημιουργήσουμε ένα ανοιχτό περιβάλλον που προάγει την κατανόηση και την αλληλεπίδραση, προωθώντας την υγιεινή ζωή και την ενίσχυση της κοινότητας.

Το Ταξίδι του Ασθενούς με Άσθμα.

Ανακαλύπτοντας τον Κόσμο της Αναπνοής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας «Το ταξίδι του Ασθενούς με άσθμα» την Τρίτη 2 Μαΐου 2023.

Κατά την διάρκειά της συζητήθηκαν: «Οι προκλήσεις, σχετικά με την νόσο, από τη μεριά της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας», με εισηγητή τον Δρ Σ. Βιττωράκη, Πνευμονολόγο-Φυματιολόγο & Συντονιστή της Ομάδας ΠΦΥ της ΕΠΕ, «Οι προκλήσεις από τη σκοπιά του Φαρμακοποιού» , με εισηγητή τον κ Απόστολο Βαλτά, Φαρμακοποιό, Πρόεδρο Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου αλλά και «Οι προκλήσεις από τη ματιά του Ασθενούς», με εισηγητή τον κ Γιάννη Δρυμωνάκο, Πρωταθλητή Ευρώπης στην κολύμβηση, ασθενή με άσθμα.

Επίσης, στην εκδήλωση συμμετείχαν οι συντονιστές της Ομάδας Άσθματος της ΕΠΕ, κα Ε. Φούκα & κ . Κ. Σάμιτας καθώς και ο Καθηγητής κ Πέτρος Μπακάκος, ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. της ΕΠΕ.

Η διαδικτυακή εκδήλωση διεξήχθη με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Chiesi Hellas & είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο.

Asset Background - Dr Vittorakis
Το Ταξίδι του Ασθενούς με Άσθμα.

Ο Δρ. Βιττωράκης Στυλιανός στην Διαδικτυακή Εκδήλωση

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Άσθματος, πραγματοποιήθηκε μια συναρπαστική διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα "Το Ταξίδι του Ασθενούς με Άσθμα."

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαΐου 2023, φιλοξενώντας ομιλίες, συζητήσεις και δραστηριότητες που αφορούν την αναπνοή και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με άσθμα.