ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

Η Eτήσια Hμερίδα των Πνευμονολόγων Αναπνέω Ελεύθερα 2018.

Η ετήσια ημερίδα "Αναπνέω Ελεύθερα 2018" αποτέλεσε μια σημαντική συνάντηση για την επιστημονική κοινότητα των Πνευμονολόγων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Χανιά και συγκέντρωσε εξέχουσες προσωπικότητες του κλάδου.

Hμερίδα των Πνευμονολόγων 2018

ΑΝΑΠΝΕΩ 2018

Μία σημαντική εκδήλωση που διοργανώνουμε για 4η φορά οι πνευμονολόγοι των Χανίων, το "Αναπνέω Ελεύθερα" πλησιάζει.

Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα θέματα που θα ακουστούν θα σας μιλήσω για το ΚΑΠΝΙΣΜΑ . Θα αναφερθώ στις συνέπειες του καπνίσματος στον οργανισμό μας, τα οφέλη από την διακοπή του άλλα και τον τρόπο με τον οποίο καθημερινά βοηθάμε τους συμπολίτες μας να απαλλαγούν από αυτό, εύκολα και μάλιστα με πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας στα ιατρεία διακοπής καπνίσματος!

Σας περιμένουμε στο Μεγάλο Αρσενάλι, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, ομιλητές και υποστηρικτές για την επιτυχία της ημερίδας “Αναπνέω Ελεύθερα 2018”. Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες εξελίξεις και εκδηλώσεις στον χώρο της πνευμονολογίας.

Οι διοργανωτές εκφράζουν τη δέσμευσή τους για τη συνεχή ενίσχυση της έρευνας και της εκπαίδευσης στον τομέα της πνευμονολογίας, με την ελπίδα ότι η “Αναπνέω Ελεύθερα” θα εξελιχθεί σε μια θεσμική εκδήλωση που θα συνεισφέρει σημαντικά στη βελτίωση της αναπνευστικής υγείας.

Δρ. Βιττωράκης Στυλιανός.

Με έμφαση στην ευαισθητοποίηση και πρόληψη, οι ομιλίες και οι συζητήσεις προσέφεραν στρατηγικές για τη μείωση των παραγόντων κινδύνου και την προώθηση υγιούς αναπνοής.

Συνεργασία με Φορείς Υγείας: Η ημερίδα υποστηρίχθηκε από συνεργασίες με φορείς υγείας, ενισχύοντας την ενημέρωση και την εκπαίδευση σε επίπεδο κοινότητας.

Αναπνέω Ελεύθερα 2018: Ετήσια Ημερίδα των Πνευμονολόγων
Image Source: Freepik